Uw huis verkopen en gratis terug huren?

Profiteer van uw vermogen!
Daankooptaan.nl

Waarom uw huis aan Daan verkopen?

Geld zit vaak in stenen, maar is niet direct tot uw beschikking. Uw woning verkopen en terug huren is de ideale oplossing om uw overwaarde te verzilveren. Geld dat vrij te besteden is naar uw voorkeur. Daan biedt u de mogelijkheid om uw woning te verkopen en terug te huren!

Heeft u interesse om uw huis te verkopen en terug te huren? Daan komt graag bij u langs om de situatie en de mogelijkheden te bespreken. Na de kennismaking en woningopname krijgt u direct van ons een bod op uw huis.

Schenking

Wilt u uw overwaarde gebruiken om alvast te schenken aan uw kinderen of een goed doel? Door uw huis te verkopen en terug te huren kunt u uw overwaarde gebruiken om een schenking te doen.

Blijf in uw eigen huis wonen.

Door uw huis te verkopen en terug te huren kunt u in uw eigen huis blijven wonen. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee zoals het betalen van minder belasting, minder verzekeringskosten en u hoeft geen geld meer te investeren in het grootonderhoud.

Buffer nieuwe woning

Wilt u graag een nieuwe woning kopen of huren en hier vooraf al geld voor vrij maken? Verkoop uw woning en huur het terug voordat u gaat verhuizen. Hierdoor kunt u alvast uw geld besteden voor bijvoorbeeld het aankopen van nieuwe meubelen.

Schulden aflossen

Wilt u uw overwaarde gebruiken om uw schulden af te lossen? U kunt uw huis aan Daan verkopen en terughuren. Met de overwaarde van uw woning kunt u de schuldeisers betalen en heeft u maandelijks minder kosten aan verzekeringen, belastingen en groot onderhoud.

Laat Daan weten wat uw wensen zijn

Tel: 085-1300747

Email: info@daankooptaan.nl

Augustapolder 64 2992 SR, Barendrecht

KvK nummer: 81233140.

Kom met Daan in contact!

Uw woning aanmelden