Over Daan

De gratis makelaar die zelf koopt.
Daankooptaan.nl

Wie is Daan?

Daankooptaan.nl is een vastgoed organisatie met ruim 30 jaar kennis in de vastgoedbranche. Ons team bestaat uit ervaren vastgoed experts die in iedere situatie snel, deskundig en professioneel door geheel Nederland kunnen opereren. In tegenstelling tot de traditionele makelaar kopen wij zelf uw woning aan. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en dit creëert voor beide partijen duidelijkheid. Iedere situatie is anders en daarom vinden wij een persoonlijke aanpak het allerbelangrijkst. Daan kijkt graag samen met u wat de beste mogelijkheden zijn en begeleidt het gehele verkooptraject. Ook na de verkoop helpen wij u met de overstap of aankoop van een nieuwe woning.

Daan is bekend van:

30+

Ervaring in de vastgoedbranche

100%

Zekerheid en snel verkocht

6+

Media verschijningen

4.8/5

Gemiddelde cijfer wat wij krijgen

Nieuws

Laatste berichten van Daan

Huis verkopen? Dat kan ook tijdens de coronacrisis.

Je huis verkopen in de coronacrisis gaat net even anders dan je gewend bent. Wij krijgen hier veel vragen over. Door jouw huis te verkopen aan Daankooptaan.nl zorg je ervoor dat de verkoop niet alleen succesvol is maar ook coronaproof. Lees in deze blog hoe wij dat realiseren.

Heeft jouw huis overwaarde? Maak er dan gebruik van!

In de afgelopen jaren stijgt de waarde van ieder huis. Deze stijging komt voornamelijk door de toenemende vraag en het afnemende aanbod. Als je een aantal jaren geleden je huis hebt gekocht is de kans erg groot dat je in het bezit bent van huis met overwaarde. Zou je graag gebruik willen maken van uw overwaarde? Hieronder lees je hoe.

Tips om je huis snel te verkopen.

Verschillende redenen kunnen zich voordoen wanneer het gewenst is om jouw huis snel te verkopen. Situaties die zich kunnen voordoen zijn bijvoorbeeld, verhuizen vanwege een nieuwe baan, verandering in de gezinssituatie maar ook bij plotseling overlijden. Een snelle verkoop van het huis is dan zeer gewenst en kan rust bieden in dergelijke situaties.

Laat Daan weten wat uw wensen zijn

Tel: 085-1300747

Email: info@daankooptaan.nl

Augustapolder 64 2992 SR, Barendrecht

KvK nummer: 81233140.

Kom met Daan in contact!

Uw woning aanmelden