Je huis verkopen in de coronacrisis gaat net even anders dan je gewend bent. Wij krijgen hier veel vragen over. Door jouw huis te verkopen aan Daankooptaan.nl zorg je ervoor dat de verkoop niet alleen succesvol is maar ook coronaproof. Lees in deze blog hoe wij dat realiseren.

Wat doet deze crisis met de waarde van mijn huis?

De vraag naar huizen is de afgelopen periode zeer groot. Onderzoek toont dat er een recordaantal bezichtigingen is geweest binnen deze periode. De vraag was groter dan het aanbod en daarom is de markt uit evenwicht. Aan het begin van de crisis nam de vraag eerst een beetje af. Maar dit herstelde alweer vrij snel. De laatste maand van 2020 zijn de verkoopprijzen enorm gestegen.

Verkopen aan Daankooptaan.nl is veiliger dan via de traditionele makelaar.

In deze tijd is het belangrijk dat je erg goed oplet met wie je in contact komt.  Via de traditionele makelaar weet je vaak niet wie er over de vloer komt. Bij Daankooptaan.nl heb je geen last van talloze bezichtigingen van onbekende mensen en kom je alleen op een gepaste afstand in contact met een van onze specialisten. Jouw huis bezichtigen, kunnen wij ook via video bellen mocht dat gewenst zijn.

Heb je verder nog vragen betreft ons coronabeleid? Neem gerust contact met ons op!