In de afgelopen jaren stijgt de waarde van ieder huis. Deze stijging komt voornamelijk door de toenemende vraag en het afnemende aanbod. Als je een aantal jaren geleden je huis hebt gekocht is de kans erg groot dat je in het bezit bent van huis met overwaarde. Zou je graag gebruik willen maken van uw overwaarde? Hieronder lees je hoe.

Je kunt jouw overwaarde berekenen door je resterende hypotheekschuld en overige kosten gerelateerd aan de verkoop van je huis van de uiteindelijke verkoopprijs af te trekken. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk overwaarde over te houden. Dit bedrag krijg je vervolgens op jouw rekening. Zorg er dus voor dat je jouw huis verkoopt met zo min mogelijk kosten. Daankooptaan.nl koopt jouw huis zonder makelaarskosten. Je leest hieronder hoe wij dat doen!

Als je jouw huis snel verkoopt kan je eerder genieten van de overwaarde. Je kan natuurlijk ook wachten tot het huis nog meer waard wordt, maar het verleden leert ons dat de waarde ook weer snel kan dalen door bijvoorbeeld een financiële crisis.

Daan koopt zelf jouw huis.

Nadat de waarde van jouw huis is bepaald, doet Daankooptaan.nl u direct een passend bod. Wij regelen het gehele verkooptraject en de woning kan overgedragen worden op een door jouw gewenst moment. Wil jij liever in eigen woning blijven wonen? Dat kan! Wij bieden zelfs een gratis huurperiode aan. Hierdoor kan je van de overwaarde genieten terwijl je nog in jouw betrouwbare omgeving zit. Het verkopen aan Daankooptaan.nl brengt een hoop voordelen met zicht mee:

  • Ons bod is zonder voorbehoud van financiering.
  • Overdragen wanneer jij dat wilt.
  • Geen makelaarskosten.
  • Geen notariskosten.
  • Snelle afwikkeling.
  • Wij begeleiden het gehele verkooptraject.
  • Openheid, professionaliteit, eerlijkheid en transparantie.