Your search results

Verkopen via Daan

Kosteloos bemiddelen voor de hoogste prijs

Wilt u uw huis verkopen tegen de beste prijs? Wij hebben meer dan 7000 potentiële kopers voor uw woning!

Net zoals alle andere makelaars begeleiden wij het verkooptraject, verzorgen wij het papierwerk en behartigen wij uw belangen. Het enige verschil is dat de toekomstige eigenaar de makelaarskosten betaalt.

Stap 1

Daan komt langs

Daan komt bij u langs om kennis te maken en de woning te bezichtigen. In dit gesprek zullen wij u persoonlijk advies geven met betrekking tot de verkoop van uw huis, hypotheek, verhuizing en andere zaken. Aan de hand van de woningopname bepalen wij samen voor welke prijs wij uw huis gaan aanbieden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

Stap 2

Wij regelen de bezichtiging

Nadat wij de woning binnen ons netwerk hebben aangeboden spreken wij een moment af voor de bezichtigingen. Mocht er naar aanleiding van deze bezichtiging biedingen komen op uw huis, zullen wij dit met u overleggen. Binnen ons netwerk wordt er meestal zonder voorbehoud van financiering geboden.

Stap 3

Organiseren van het papierwerk

Accepteert u een bod? Gefeliciteerd! Wij regelen verder al het papierwerk en u heeft een zorgeloze verkoop! De overdrachtsdatum van uw woning vind altijd plaatst door een door u gekozen moment.

Stap 4

Verkocht

Nadat wij het gehele verkooptraject hebben geregeld kan Daan u begeleiden naar de overstap of aankoop van uw nieuwe huis. Kortom uw huis snel verkopen kan zonder gedoe en met een persoonlijke aanpak.

Geslaagde transacties

Contactformulier

Uw woning vrijblijvend aanmelden:

Compare Listings